ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Αλεξέι Βολομπόεβ 

Φίλες και φίλοι,
εκ μέρους της Γραμματείας του κόμματος, σας απευθύνω θερμό χαιρετισμό με την ευκαιρία της επίσημης λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.
Η ιστοσελίδα ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα είναι η φωνή μας, μέσω της οποίας θα εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του κόμματος, αλλά και ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον καθένα από εσάς.
Από σήμερα αρχίζει μια μεγάλη πορεία για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου κόμματος, το οποίο θα έχει βαρύνοντα λόγο και ρόλο στα δρώμενα του τόπου.
Έχουμε πολλά που πρέπει μαζί να κάνουμε, για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη χώρα για μας, για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές.
Για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αλλαγές, που χρειάζεται η Κύπρος, το κόμμα μας έχει θέσει ήδη κάποιους βασικούς στόχους, όπως είναι:
– Η καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία είναι μια από τις σοβαρότερες απειλές για τη χώρα.
– Η μετατροπή της Κύπρου σε μια σύγχρονη χώρα υψηλών τεχνολογιών, με όλους τους κατοίκους της να συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα περιβάλλον που θα σέβεται την πολυεθνικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός.
– Η Δίκαιη επίλυση του κυπριακού προβλήματος, βασισμένη στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, για μια Κύπρο ελεύθερη, ενωμένη, μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.
– Η εφαρμογή του σχεδίου για ένα νέο ηλεκτρονικό κράτος με ταυτόχρονη καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
– Η διατήρηση και αποκατάσταση της μοναδικής κυπριακής φύσης.
– Η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία για κάθε ΠΟΛΙΤΗ.
– Η προώθηση των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης.
– Η σύγχρονη εκπαίδευση για τη νεολαία.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναρτημένα το πρόγραμμα και το καταστατικό του κόμματος μας.
Η παράκληση μας είναι να τα μελετήσετε και αν συμφωνείτε μαζί μας, πυκνώστε τις γραμμές του ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Όσο πιο γρήγορα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κόμμα με πολλά μέλη, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η παρέμβαση μας για τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Σας ευχαριστώ

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο