Το ΕΟΠ στηρίζει τις δραστηριότητες του Σωματείου «Φίλοι της κάνναβης»

Το Κόμμα ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ αναγνωρίζοντας την προσφορά του Σωματείου “Φίλοι της κάνναβης” για τη θεραπεία και ανακούφιση συνανθρώπων μας, οι οποίοι υποφέρουν από διάφορες παθήσεις, αποφάσισε να διαθέσει χώρο, στα κεντρικά του γραφεία στη Λευκωσία, για την προσωρινή στέγαση των εκπροσώπων του.

Αυτό ανέφερε, σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Κουντούρης. Το ΕΟΠ, είπε, έχει υπογράψει ένα πρωτόκολλο συνεργασίας με το Σωματείο και ένας από τους κύριους κοινούς στόχους μας, είναι να βοηθηθούν οι ασθενείς, που χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φάρμακα με βάση την κάνναβη.

Το κόμμα έχει διαθέσει γραφείο για τη διεξαγωγή συνεδριάσεων και συναντήσεων των Φίλων – εθελοντών του Σωματείου, όπου οι ασθενείς ή οι συγγενείς τους μπορούν να συνομιλήσουν μαζί τους, να πάρουν πληροφορίες και συμβουλές. Οι Φίλοι – εθελοντές είναι γνωστοί για τη συνδρομή τους στη σύνταξη αιτημάτων προς το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την ιατρική χρήση της κάνναβης, καθώς και για την ενημερωτική και συμβουλευτική υποστήριξη που προσφέρουν.

Με την ευκαιρία το ΕΟΠ χαιρετίζει την ψήφιση των κανονισμών για την ιατρική κάνναβη από τη Βουλή, και τις αλλαγές, που επέφερε για την διευκόλυνση ασθενών και γιατρών.

Το κόμμα βλέπει θετικά οικονομικές προτάσεις, που μπορούν να φέρουν έσοδα στον προϋπολογισμό του κράτους και νέες θέσεις εργασίας στο εγγύς μέλλον.

Από πλευράς του ο εκπρόσωπος του Σωματείου κ. Σόλων Αντάρτης εξέφρασε τις ευχαριστίες των “Φίλων της κάνναβης” προς το ΕΟΠ για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων τους.

20.02.2019 Το Γραφείο Τύπου

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο