ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O αντιπρόεδρος του EΟΠ κ. Γιώργος Κουντούρης είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης του Cambridge, Λόρδο Γεώργιο Πίππα. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό-οικογενειακό κλίμα, αφού τους δυο άντρες συνδέει και συγγενική σχέση.

Ο κ. Κουντούρης εξέφρασε το θαυμασμό και την περηφάνια των μελών του Πολιτικού Γραφείου του Ε.Ο.Π. για τα επιτεύγματά του Δημάρχου, ο οποίος κατέχει πλέον τον τίτλο του Λόρδου. Ο κ. Πίππας μετανάστευσε από την Κύπρο στη Βρετανία και με σκληρή εργασία και προσπάθεια αξιώθηκε να αναγνωριστεί από τον αγγλικό λαό. Ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα υγιούς λειτουργίας της πολυτισμικότητας και της ανεκτικότητας, που διακρίνει την βρετανική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον εμπλουτισμό της κυπριακής πολιτικής ζωής με τον νέο πολιτικό λόγο του ΕΟΠ. Συζήτησε με τον κ. Κουντούρη θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολυπολιτισμικότητας και υψηλών τεχνολογιών, μιας και ο κ. Πίππας, ως πρώην γενικός διευθυντής της εταιρείας Polaroid σε Ευρώπη και Ινδία, αλλά και ως Δήμαρχος μιας πόλης που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου υψηλής τεχνολογίας, γνωστού ως Silicon Fen, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της τεχνολογικής εξέλιξης. Κι αυτό είναι ένα θέμα που βρίσκεται στις προτεραιότητες του ΕΟΠ.

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο