ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεργασία για πάταξη της Διαφθοράς.

ΕΟΠ και Ελεγκτική Υπηρεσία ενώνουν δυνάμεις για καταπολέμηση του φαινομένου. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα σε συνάντηση που είχαν αντιπροσωπεία του κόμματος ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας δρ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Το ΕΟΠ, το οποίο από την ίδρυση του έθεσε ως έναν από τους πρωταρχικούς στόχους την πάταξη της διαφθοράς, προχώρησε πρόσφατα στην δημιουργία Επιτροπής Ενάντια στη Διαφθορά, μέλη της οποίας παρευρέθηκαν επίσης στην σημερινή συνάντηση.
Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε: «Ως Ελεγκτική Υπηρεσία καλωσορίζουμε κάθε προσπάθεια, για να παταχθεί η διαφθορά και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να μας διαβιβάσει πληροφορίες, που αφορούν θέματα διαφθοράς, για να τις διερευνήσουμε, αν αυτές εμπίπτουν στις αρμοδιότητες μας».

Την Επιτροπή του ΕΟΠ Ενάντια στη Διαφθορά απαρτίζουν ανεξάρτητες προσωπικότητες, κοινή έγνοια των οποίων, είναι η καταπολέμηση του φαινομένου, που αποτελεί μάστιγα πλέον για τον τόπο και δυστυχώς συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Της Επιτροπής προεδρεύει ο κ. Αλβίνος Βασιλειάδης.
Κάθε πολίτης που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην όλη προσπάθεια και έχει κάτι να καταγγείλει ή να δώσει ως πληροφορία, είτε επώνυμα – είτε ανώνυμα, μπορεί να επικοινωνεί στο
Email: stop@eop.org.cy
ή στα τηλέφωνα 22-270701 και 95-542854

09.05.2018
Το Γραφείο Τύπου

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο