ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το κόμμα ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ επιδιώκει ένα καλύτερο μέλλον με ασφάλεια και ευημερία για τους Κύπριους πολίτες και την κυπριακή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό ανέπτυξε έντονο προβληματισμό με βάση τις επιλογές, που είχε μπροστά του, για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, αξιολογώντας τα πολιτικά δεδομένα και τους υποψηφίους προέδρους.

Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος αποφάσισε κατά πλειοψηφία την υποστήριξη του κ. Σταύρου Μαλά, για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2018.

Το ΕΟΠ εκτιμά ότι η εκλογή του κ. Μαλά δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις προόδου και εκσυγχρονισμού της χώρας. Ειδικότερα διαπιστώνουμε, ότι με τον κ. Σταύρο Μαλά προκύπτει σαφέστερη συναντίληψη για τα θέματα της πολυπολιτισμικότητας, της ανεκτικότητας, των υψηλών τεχνολογιών, της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών, το ΕΟΠ υπογραμμίζει ότι θα επιδιώξει εποικοδομητική συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο και με όλες τις πολιτικές δυνάμεις με στόχο την ενότητα, που τόσο πολύ χρειάζεται η Κύπρος, τον εκσυγχρονισμό και την ευημερία όλης της κοινωνίας.

02.02.18
Το Γραφείο Τύπου

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο