ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο κόμμα ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ άρχισε επαφές για ανταλλαγή απόψεων με τους υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών. Σήμερα η ηγεσία του κόμματος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα.
Μιλώντας μετά την συνάντηση ο Αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Κουντούρης αφού ευχαρίστησε τον κ. Λιλλήκα για την φιλοξενία ανέφερε: “ Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συζητήσουμε σε ένα κλίμα όπου και τα ώτα και τα μυαλά ήταν ανοιχτά και από τις δυο πλευρές. Θίξαμε και συνοψίσαμε θέματα για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι όπως το θέμα της διαφθοράς, της εσωτερικής διακυβέρνησης , της παιδείας, του πολιτισμού και με μεγάλη χαρά είδαμε ότι κάποιες ιδέες και απόψεις που εκφράστηκαν από τη Συμμαχία Πολιτών είναι πλησίον των δικών μας. Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Λιλλήκα για τις εκλογές. Ευχόμαστε όλες του οι προσπάθειες να ευοδωθούν για το καλό της Κύπρου”.
Από πλευράς του ο κ. Γιώργος Λιλλήκας εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση με την ηγεσία του νέου κόμματος, το οποίο, όπως είπε, εμπλουτίζει το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Αναφέρθηκε στα θέματα για τα οποία αντηλλάγησαν απόψεις και τόνισε ότι συζητήθηκαν συγκεκριμένες λύσεις που είναι απαραίτητες “για να προχωρήσει και η Κυπριακή οικονομία σε μια πορεία ανάπτυξης και όλα γύρω από έναν κεντρικό στόχο, τον εκσυγχρονισμό και πρόοδο και της κοινωνίας και του κράτους και της οικονομίας έτσι ώστε η Κύπρος να καταστεί πραγματικά ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, ένα κράτος δικαίου, του οποίου οι πολίτες θα απολαμβάνουν όλων των δικαιωμάτων τους και όλων των δημοκρατικών ελευθεριών και που το κράτος και η δημόσια υπηρεσία θα είναι υπηρέτης των πολιτών και όχι δεσπότης των πολιτών”.
Χαίρομαι, πρόσθεσε ο κ. Λιλλήκας, “γιατί υπάρχουν πάρα πολλές καλές και προοδευτικές προτάσεις που έχουμε ακούσει από το νέο πολιτικό κόμμα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και να πω ότι κάθε καινούργιο κόμμα αυξάνει τις επιλογές που έχουν οι πολίτες και δημιουργεί συνθήκες βελτίωσης για όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. ”

14.11.17
Το Γραφείο Τύπου

Το-Γραφείο-Τύπου-logo (3) (1)

Αφήστε Ένα Σχόλιο